Staal snijbedrijf Constaal

Bent u op zoek naar een staal snijbedrijf? Constaal Snijtafels en Accessoires is een staal snijbedrijf met diverse mogelijkheden voor CNC-snijden van uw staal op maat. Het uitgebreide machinepark van ons staal snijbedrijf voldoet aan de laatste technieken en bestaat onder andere uit plasmasnijmachine en een autogeensnijmachine. Bij Constaal zijn wij gespecialiseerd in het plasma snijden en autogeen snijden. Door het toepassen van de nieuwste technieken in het staalsnijden, zijn wij in staat de beste kwaliteit staal op maat te waarborgen.

Constaal Snijtafels en Accessoires is uw staal snijbedrijf voor al uw staal op maat. Dit omdat u bij ons verzekerd bent van:

 • De snelste service;
 • Scherpe tarieven;
 • Het leveren van alle soorten staal in alle maten;
 • Directe levering in heel Nederland.

Wilt u meer weten over ons staal snijbedrijf? Of direct uw staal op maat bestellen? Neem dan direct contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@constaal.nl of bel naar 0251 – 217 994. Bij geen gehoor kunt u bellen naar 06 – 51 91 82 75. Ons staal snijbedrijf is gevestigd aan de Havenstraat 81a in Beverwijk.

Autogeen of Plasma snijden

Constaal  is specialist in plasma snijden van lang en groot plaatwerk. Plasma snijden is een smelt snij techniek. Naast lang en groot plasma snijwerk is het natuurlijk ook mogelijk om klein plaatwerk en seriewerk te snijden. Met onze machine voor plasma snijden kunnen wij seriewerk sneller, efficiënter en goedkoper snijden. Wij bieden u een snelle en betrouwbare levering en hebben altijd een actuele voorraad staal. Naast plasma snijden kunt u ook bij ons terecht voor autogeen snijden.

Ook zijn wij specialist in autogeen snijden. Autogeen snijden is een snij methode waarmee één of meerdere branders door gebruik van ontbranding plaatwerk snijden. De snijmachine beschikt over zes snijbranders om plaatwerk snel en nauwkeurig in serie te snijden. Naast groot en dik plaatwerk kunnen wij bij autogeen snijden ook seriewerk leveren. Niet alleen voor groot snijwerk, maar ook voor kleine snij werkzaamheden kunt u gebruik maken van onze dienst Autogeen snijden.

Constaal  snijbedrijf

Ons snijbedrijf is in 2002 als staal snijbedrijf opgericht. Het is voortgevloeid uit de nevenactiviteiten van Snijtafels en Accessoires. In onze hal met een oppervlakte van 1600m2 vindt u onze snijmachines opgesteld en onze voorraad opgeslagen. Hier zullen onze medewerkers de door u bestelde staal op maat opdrachten met veel zorgvuldigheid uitvoeren om zo zuiver mogelijk aan uw wensen te voldoen. Ons snijbedrijf is een snel groeiend en ambitieus bedrijf. Eén van onze krachten is niet voor niets dat wij door onze kleine vorm snel en flexibel kunnen reageren. Meer weten over ons bedrijf? Neem dan direct contact op! Ook om uw staal op maat bij ons te bestellen…

 • Ervaringen van onze klanten

  Een zeer professioneel bedrijf!

 • Open Maps Widget for Google Maps settings to configure the Google Maps API key. The map can't work without it. This is a Google's rule that all sites must follow.
 • Contact

  Havenstraat 81a
  1948 NP Beverwijk
  Tel: 0251 - 217 994
  GSM: 06 - 51 91 82 75
  E-mail: info@constaal.nl